Aleks Nikaj u vra me urdhër të Sali Berishës gjatë demonstratësAleks Nikaj u vra me urdhër të Sali Berishës gjatë demonstratës së 21 janarit 2011. 35-vjeçari u plagos me plumb në kokë teksa protestonte paqësisht para Kryeministrisë, ndërsa vetëm dy javë më vonë ndërroi jetë në një spital në Stamboll, Turqi. Aleks Nikaj ishte viktima e katërt që u vra nga Sali Berisha gjatë këtyre demonstratave. Ai la pas bashkëshorten e tij dhe dy fëmijë të vegjël.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Aleks Nikaj u vra me urdhër të Sali Berishës gjatë demonstratës”

Leave a Reply

Gravatar